VRIENDEN

Bijna geen mens kan zonder vrienden. Ik ben in elk geval geen uitzondering op die regel. Ik prijs mezelf zeer gelukkig met de vrienden die ik nu heb, al zie ik een aantal van hen nog slechts weinig omdat ze ver bij mij vandaan wonen.

Rommert Hoekstra
Ik heb Rommert leren kennen via het Praedinius Gymnasium, waar hij werkte als docent Lichamelijke Oefening (in de wandelgangen: LO).
Rommert heeft zijn grote droom waargemaakt en is met zijn gezin verhuisd naar Canada.
Klik hier voor de Facebook pagina van Rommert.

Michel Romeijn
Michel is een, voor zover ik weet, uitstekende en onder leerlingen zeer populaire biologie en technasium docent op het Praedinius Gymnasium.
Michel woont, werkt en sport in Groningen en hij vindt zijn werk erg leuk, getuige dit filmpje.
Michel doet ook fantastisch werk als vrijwilliger voor de stichting Kindervakantiekamp Winschoten.

Anne Valk
Anne is mijn huidige vaste fietsmaat en vriend. Hij woont in Groningen, bij mij in de buurt.
Anne is professioneel componist, freelance piano docent en pianist.
Klik hier voor de website van Anne.

Ben V.
Ben was mijn eerste vaste fietsmaat en mentor. Hij heeft al een aantal jaren een vriendin in Duitsland, waar hij nu zijn fietsvakanties mee viert.

Miranda D.
Ik heb Miranda leren kennen via mijn eerste kat Conan. Ze woonde een paar deuren verderop in ons flatgebouw aan de Paulus Potterstraat in Groningen.

En dan is er natuurlijk nog mijn familie die mij het meest na staat: mijn ouders, mijn zus Wanda, mijn zwager Robrecht, mijn nichtje Isis, mijn neefje Kai en mijn tante Sonja. Een klein clubje mensen dus.Laatste update: zaterdag 14 oktober 2017, Groningen, Nederland.